Certifikater

Det er altafgørende for os, at vores Svampeekstrakter og CBD-olier lever op til den højeste standard. Som led i vores kerneværdi om gennemsigtighed har vi derfor valgt at fremlægge vores dokumenter, så du som forbruger trygt kan anvende vores produkter i vished om, at de overholder alle sikkerhedsstandarder og den pågældende danske lovgivning på området. Se vores produktsortiment her.

Vores svampeekstrakter er analyseret af danske fødevarerlaboratorier med speciale i test af fødevarer og kosttilskud. Alle analyserne konkluderede at vores kosttilskud er sikre og svampenes ingredienserne er blevet ekstraheret.

Vores CBD-olier bliver analyseret af et uafhængigt laboratorie i Østrig så vi altid er sikre på, at lovgivningen på området overholdes og således vi altid er bekendt med produkternes nøjagtige indhold af positive indholdsstoffer.

Lovlighed

Gebo har hovedsæde i København og er derfor underlagt både EU-lovgivningen og den danske lovgivning. Gebo er derfor registreret i EU’s database for fødevarevirksomheder og kosmetikvirksomheder.

Vi meddelte, den 21. marts 2022 EU-Kommissionen, at vi bragte vores CBD-produkter på markedet som man skal ifølge gældende lov. De danske myndigheder kan derfor føre tilsyn og kontrol med vores virksomhed og produktsortiment.